No hi ha productes a la cistella.

Canvis i devolucions

A.- Es podran retornar les comandes dins dels 15 dies naturals posteriors a la recepció del producte, prenent com a referència la data que consti en l’albarà d’entrega de transportista.

B.- En cas que la peça presenti algun defecte ha de comunicar-ho en un termini màxim de 24 hores des de la recepció del producte en el següent correu electrònic pret@mmarti.es.

C.- Es podran realitzar canvis de talla a Espanya Peninsular i Balears sense cost d’enviament per al client. En cas de devolució de la segona talla el client assumirà només els dos costos de devolució.

D.- No s’admet la devolució de complements de Knitwear, la col.lecció de joies Amulette, bosses, cinturons …

En cas de realitzar qualsevol canvi de producte haurà de procedir a la devolució segons les instruccions i condicions, i realitzar una nova compra del producte desitjat.

Els reemborsaments seran aplicats únicament per a la nova col·lecció. Les despeses de devolució són a càrrec de client.

E.- Únicament s’admetrà la devolució del producte si es troba en el seu estat original i sense haver estat utilitzat, netejat o danyat de cap manera. Ha d’incloure totes les etiquetes, cintes i precintes. Així mateix s’ha de retornar exactament igual tot el contingut del paquet original, com ara bosses de cotó, fundes, perxes o obsequis que puguin acompanyar la comanda, instruccions i documents originals, sempre dins el termini de 15 dies naturals des de la recepció de la comanda, prenent com a referència la data que consti en l’albarà d’entrega de transportista.

- ENVIAMENTS GRATUITS A ESPANYA PENINSULAR I BALEARS -