No hi ha productes a la cistella.

Com realitzar la devolució?

  1. Omple la fitxa amb les dades de la teva comanda. (La fitxa està dins de la caixa. Si per qualsevol motiu no arribessis a tenir la fitxa, envia’ns un correu a pret@mmarti.es i te la tornarem a enviar.)
  1. Un cop emplenada la fitxa, introdueix-la de nou a la caixa amb els productes que desitgis retornar juntament amb el contingut original del paquet segons les condicions esmentades en el punt D de l’anterior apartat.
  2. DEVOLUCIÓ: Tens 2 opcions;  

(I) El client gestiona directament la devolució i assumeix els costos de devolució i de l’enviament i estat del producte.

(II) Gestionem nosaltres la recollida del producte per un missatger, sent a càrrec del client les despeses de devolució. Per a aquesta opció ens ha de notificar la sol·licitud de devolució en el següent correu pret@mmarti.es indicant-nos el nom, dades de contacte, número de comanda i articles a retornar. En el més aviat possible MARTA MARTÍ iniciarà la tramitació de la devolució i li farà arribar per correu electrònic l’etiqueta / albarà a enganxar a la caixa per a la seva recollida pel transportista.

4. La direcció d’enviament és:

MARTA MARTÍ
Carrer Balmes, 213 5º2ª
08006 Barcelona.
ESPANYA

5. Els costos de devolució aniran sempre a càrrec del client, en cas de sol·licitar que gestionem nosaltres la devolució s’aplicarien les tarifes que consten en la següent taula de costos devolució.

- ENVIAMENT GRATUÏT ESPANYA PENINSULAR + BALEARS ? -