No hi ha productes a la cistella.

Marta Martí

La dissenyadora espanyola Marta Martí va crear la seva firma de moda fa més de set anys a la seva ciutat natal, Barcelona.

Des dels seus inicis l’univers de Marta Martí s’ha basat en patrons diferents, teixits de qualitat i vestits a mida per a dones que volen un disseny femení, fresc, sofisticat i amb personalitat.

Actualment la firma compta amb un espai al cor de Barcelona de més de 300m2 distribuïts en showroom i taller i un equip humà format per vuit dones. Des del seu taller, la dissenyadora crea cada any col·leccions de núvia i de convidades cuidant fins l’últim detall i buscant la màxima qualitat en els teixits. Universe II, L’Année i Minimal són les tres noves propostes creatives per a núvies per aquest any 2021.

Dins dels seus projectes més recents hi ha el llançament de nova línia d’edició limitada per convidada: Prêt-à-Porter x Marta Martí que es pot comprar per la botiga online de la marca. I, des d’octubre, el llançament de la seva primera col·lecció de joies, Amulette també disponible a mmarti.es.

A Espanya es pot trobar part de les col·leccions de núvia i convidada de Marta Martí en un showroom de Madrid, a més del seu espai a Barcelona. I, des d’aquest 2021 part de la seva col·lecció de núvies a Printemps París, la primera conquesta internacional de la firma.

 

Descobreix tot el nostre univers

- ENVIAMENTS GRATUITS A ESPANYA PENINSULAR I BALEARS -